top of page
Spotlightshow 22 by Isabella Verduyn fotografie.jpg

THE STAGE IS FEMALE

ZATERDAG 28 JANUARI 2023

29,- EXCL BTW

Een event waar je zo'n 15 verschillende sprekers in korte, mega leuke talks, hoort over hele uiteenlopende onderwerpen​, zoals videomarketing, werkgeluk en praktische spiritualiteit.

Waar je niet alleen heel veel kennis opdoet, maar vooral ook inspiratie en daarnaast óók nog wat leert over het sprekersvak...

Jezelf een middag lang laten onderdompelen in inspirerende en originele talks en de dag afsluiten met een fantastische netwerkborrel.

Hoe klinkt dat?

Say no more. Spreken is een prachtig vak. Normaal breng ik sprekers naar het podium, maar dit keer breng ik het podium naar de sprekers!

Op zaterdag 28 januari 2023 vindt het event "The Stage is Female" plaats. 

Een event vol met inspirerende sprekers die je gegarandeerd nog niet ergens anders hebt gehoord. Een event waar je je mag laten verrassen door de onderwerpen en na afloop volop kan netwerken. 

Onze missie luidt: Meer vrouwen het podium op.

Op 28 januari 2023 staan er maar liefst 15 vrouwelijke sprekers op het podium.

Zie ik jou in het publiek?

 

Fleur SpotLight show BY ISABELLA VERDUYN FOTOGRAFIE-17.jpg

"het hele event was echt fantastisch. De verbinding tussen de aanwezige dames onderling, de energie van Fleur en de prachtige locatie. De tijd was gewoon tekort."

Spotlightshow 22 by IsabellaVerduyn_-110 (1).jpg

DE SPREKERS

15 talks van 15 verschillende vrouwelijke sprekers

Tijdens het event hoor je maar liefst 15 inspirerende talks van 15 verschillende vrouwelijke sprekers. De eerste 5 zijn hier alvast onthuld. De rest.. dat is nog even een verrassing.

Deze vrouwen spreken onder andere over werkgeluk, videomarketing, pesten in het onderwijs, momshaming en vrouwen in leiderschapsposities.

 

bottom of page