top of page
230128-Fleur-Presents-35.jpg

THE STAGE IS FEMALE

ZATERDAG 10 juni 2023

29,- EXCL BTW

Een event waar je zo'n 9 verschillende sprekers in korte, mega leuke talks, hoort over hele uiteenlopende onderwerpen​, zoals probleemjongeren, de regie over je leven pakken en Generatie BlackBox

Waar je niet alleen heel veel kennis opdoet, maar vooral ook inspiratie en je nieuwe connecties maakt tijdens de borrel

Jezelf een middag lang laten onderdompelen in inspirerende en originele talks en de dag afsluiten met een fantastische netwerkborrel.

Hoe klinkt dat?

Say no more. Spreken is een prachtig vak. Normaal breng ik sprekers naar het podium, maar dit keer breng ik het podium naar de sprekers!

Op zaterdag 10 juni 2023 vindt het event "The Stage is Female" plaats. 

Een event vol met inspirerende sprekers die je gegarandeerd nog niet ergens anders hebt gehoord. Een event waar je je mag laten verrassen door de onderwerpen en na afloop volop kan netwerken. 

Onze missie luidt: Meer vrouwen het podium op.

Op 10 juni 2023 staan er maar liefst 9 vrouwelijke sprekers op het podium.

Zie ik jou in het publiek?

 

Fleur SpotLight show BY ISABELLA VERDUYN FOTOGRAFIE-17.jpg

"het hele event was echt fantastisch. De verbinding tussen de aanwezige dames onderling, de energie van Fleur en de prachtige locatie. De tijd was gewoon tekort."

230128-Fleur-Presents-40.jpg

DE SPREKERS

9 talks van 9 verschillende vrouwelijke sprekers

Tijdens het event hoor je maar liefst 9 inspirerende talks van 9 verschillende vrouwelijke sprekers. De eerste 4 zijn hier alvast onthuld: Jessica Scholten: CEO Lakwerk, Daphne van der Meijs: communicatie-expert, Liliane van Lier: Jongerenonderzoeker en Linda Gerits: Klinisch psycholoog. De rest.. dat is nog even een verrassing.

 

bottom of page