Contact

Fleur Huijs

info@fleurpresents.nl

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

educator bij Communicatiemuseum den haag

winnaar zomerondernemer 2018

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook

© 2018 by FLEUR PRESENTS

waarom een training?

Op de middelbare school konden leerlingen nog wegkomen met een matige presentatie. In het hoger onderwijs is dat wel anders. Een presentatie moet niet alleen inhoudelijk goed zijn, ook de manier van presenteren is belangrijk.

Een slimme student kan een inhoudelijk sterk verhaal hebben, maar als het hem ontbreekt aan presentatievaardigheden blijft er van zijn verhaal weinig hangen. Het publiek hoort hem misschien wel, maar luistert het ook? En wie weet na één dag, week of maand nog wat hem verteld is? Juist: niemand!

Tijdens de training leer ik studenten hoe ze hun verhaal over kunnen brengen. Er komt een einde aan saaie afgeraffelde presentaties en extreme zenuwen.

 

Door middel van beeld, geluid en interessante opdrachten laat ik zien hoe een goede presentatie in elkaar zit en hoe iedere student zich dit eigen kan maken. Studenten leren zichzelf onderscheiden door een manier van presenteren te vinden die bij hen past. Door die eigen stijl te creëren zal de presentatie niet alleen natuurlijker aanvoelen, maar ook natuurlijker ogen. Het resultaat is een relaxte presentator, een relaxt publiek en een killer presentatie!

Presentatietraining

voor studenten