Hoe het begon

Je bent jong en je wil wat. In mijn geval wilde ik een succesvol bedrijf runnen. Maar ik was 19 en had geen cent te makken. Hoe kon ik dan een bedrijf starten? Ik kreeg 150,- euro startkapitaal en zo eigenwijs als ik ben, moest mijn eerste klant wel een grote klant worden. Dus stapte ik als jonkie een groot museum binnen, deed ze vol vertrouwen een aanbod en een uur later liep ik met een deal naar buiten. 
Anderhalf jaar later schoof ik aan bij De Wereld Draait Door, werd ik gebeld voor een interview door RTL nieuws en heb ik meer dan 1000 mensen mogen trainen. 
Als Fleur begint praten over haar avontuur,  dan wordt het stil, luistert iedereen is geboeid door haar verhaal.

"

          

"

Inhoud

Mag ik jou en de rest van de zaal meenemen in mijn avontuur als ondernemer? Het is met ups & downs gegaan. Ik maakte pijnlijke fouten, maar ging ook sky-high. Ik geloof dat iedereen een succesvolle ondernemer kan worden. Maar hoe doe je dat dan? In mijn lezing vertel ik niet alleen mijn persoonlijke verhaal, maar geef ik de 5 tips die ervoor hebben gezorgd dat ik van Fleur Presents een lopend bedrijf heb kunnen maken.
Fleur Huijs is een pittige en gedreven jonge ondernemer met haar eigen verhaal. Haar presentatie, was vanuit haar hart, vol passie en gedrevenheid. 

"

"

          

FAQ

Contact

Fleur Huijs

info@fleurpresents.nl

Hinthamerstraat 207

5211 MN, 's-Hertogenbosch

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Instagram - fleur_presents
  • LinkedIn - Fleur _Huijs
  • Facebook

winnaar zomerondernemer 2018

educator bij Beeld & geluid den haag / hilversum

© 2018 by FLEUR PRESENTS