IMG_0214.heic

Hoe het begon

Je bent jong en je wil wat. In mijn geval wilde ik een succesvol bedrijf runnen. Maar ik was 19 en had geen cent te makken. Hoe kon ik dan een bedrijf starten? Ik kreeg 150,- euro startkapitaal en zo eigenwijs als ik ben, moest mijn eerste klant wel een grote klant worden. Dus stapte ik als jonkie een groot museum binnen, deed ze vol vertrouwen een aanbod en een uur later liep ik met een deal naar buiten. 
Anderhalf jaar later schoof ik aan bij De Wereld Draait Door, werd ik gebeld voor een interview door RTL nieuws en heb ik meer dan 1000 mensen mogen trainen. 
Als Fleur begint praten over haar avontuur,  dan wordt het stil, luistert iedereen is geboeid door haar verhaal.

"

          

"

Inhoud

Mag ik jou en de rest van de zaal meenemen in mijn avontuur als ondernemer? Het is met ups & downs gegaan. Ik maakte pijnlijke fouten, maar ging ook sky-high. Ik geloof dat iedereen een succesvolle ondernemer kan worden. Maar hoe doe je dat dan? In mijn lezing vertel ik niet alleen mijn persoonlijke verhaal, maar geef ik de 5 tips die ervoor hebben gezorgd dat ik van Fleur Presents een lopend bedrijf heb kunnen maken.
Fleur Huijs is een pittige en gedreven jonge ondernemer met haar eigen verhaal. Haar presentatie, was vanuit haar hart, vol passie en gedrevenheid. 

"

          

"

fleur_huijs_rotterdam.jpg

Hoe lang duurt een lezing?


De duur van de lezing is verschillend, afhankelijk van jullie wensen. De minimale duur is 30 minuten. De meeste talks zijn tussen de 45 min en 60 min.
Welke techniek heb je nodig?


Voor grotere zalen is het fijn om een microfoon te hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar een headset microfoon, maar een handheld is ook prima. Ik gebruik meestal geen powerpoint, dus een beamer is niet nodig. Het is wel handig als er een flip-over + stiften aanwezig zijn.
Voor wie is de lezing bedoeld?


De lezing is voor elk publiek. Ik heb gesproken voor grote groepen (gevestigde) ondernemers, maar ook scholieren en studenten. Publiek dat bestond uit maar 20 man, maar ook voor 500 man. Mensen van 70 jaar en pubers van 14 jaar. Natuurlijk pas ik mijn presentatie altijd aan op het publiek.
Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?


De algemene voorwaarden zijn te vinden onderaan deze pagina.
Wat zijn de tarieven?


Mijn tarief als spreker ligt tussen de 999 en 2499 euro excl. btw per opdracht, afhankelijk van de inzet, duur en verdere wensen.

FAQ