Contact

Fleur Huijs

info@fleurpresents.nl

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

educator bij Communicatiemuseum den haag

winnaar zomerondernemer 2018

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook

© 2018 by FLEUR PRESENTS

waarom een training?

 

 

Engels, wiskunde en Nederlands: het zijn vakken die op in het basispakket zitten. Hoewel presenteren een belangrijke basisvaardigheid is, wordt een vak als 'presenteren' niet gegeven. 

U heeft het vaker voorbij zien komen: op papier een mooi werkstuk, maar in de presentatie blijft er weinig meer van over. U hebt leerlingen zien worstelen met woorden, buikpijn en black-outs. 

Tijdens de presentatietraining ga ik met leerlingen aan de slag om ze beter te leren presenteren. Ik heb een eigen methode ontwikkeld die scholieren niet alleen helpt te ontspannen maar ook om hun verhaal te laten overkomen. 

Door scholieren een training presenteren te laten volgen onderscheidt u zich niet alleen als school, ook leerlingen leren zich onderscheiden. Een introverte leerling kan op een rustige maar toch pakkende manier presenteren. Een extraverte leerling op een open maar toch duidelijke manier presenteren. Tijdens de training leert iedereen presenteren op een manier die bij hen past. Het is de bedoeling dat leerlingen het presenteren 'eigen maken' en niet klakkeloos een stijl overnemen.

Presentatietraining voor scholieren