presentatie

coach

Presenteren is een vaardigheid. Het mooie is dat je presenteren heel goed kan leren. Met FLEUR PRESENTS leer ik iedereen spreken. Dat kan zijn door individuele, 1-op-1 coaching. Of, speciaal voor bedrijven, als incompany training. Speciaal voor het onderwijs heb ik workshops ontwikkeld voor scholieren en studenten. 
StudioPhylicia_FleurPresents_prev_3.jpg
1-op-1 Coaching
StudioPhylicia_FleurPresents_prev_2.jpg
Incompany training 
StudioPhylicia_FleurPresents_prev_1.jpg
Workshops op scholen

Lees meer

StudioPhylicia_FleurPresents_prev_3.jpg

wat

Je moet binnenkort een presentatie geven maar kan wel wat hulp gebruiken.  Samen werken we aan een heldere structuur, je stemgebruik en een goede houding. Het is heel belangrijk dat het echt joúw presentatie wordt, daarom maken we een verhaal dat bij jou past en waarvan je op een natuurlijke manier gaat spreken.

hoe

Een coach-traject bestaat uit minimaal 4 coachsessies. Een sessie duurt 1,5 uur en kan zowel online als op locatie plaatsvinden. Ik zet je aan het denken, stel vragen, oefen met je en haal je af en toe uit je comfortzone: maar geloof me, daar word je alleen maar beter van!

investering

Afhankelijk van de wensen en behoeftes. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

1-op-1

coaching

wat

Zorgen dat iedereen van het team, de afdeling of het hele bedrijf goed kan spreken. Dat is niet alleen een win voor de medewerkers, maar ook voor de klanten. Een win-win situatie dus. Met FLEUR PRESENTS bied ik speciale incompany trainingen aan. Dat kan verschillen van 1 dagdeel tot 3-daagse trainingen. Geheel naar de behoeftes van jullie bedrijf

hoe

We kijken samen naar waar de behoeftes en prioriteiten liggen. Op basis daarvan zal ik een passende training samenstellen. Die kan bijv. de volgende onderdelen bevatten:

  • Storytelling

  • Stemgebruik & lichaamshouding

  • Kernboodschap overbrengen

  • Camera presenteren

  • Zelfverzekerd spreken

Daarnaast draagt een incompany training presenteren ook bij aan een goede team-building!

investering

Afhankelijk van de wensen en behoeftes. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

IMG_8973.HEIC

incompany

trainingen

StudioPhylicia_FleurPresents_prev_1.jpg

wat

Speciaal voor het onderwijs heb ik een workshop voor scholieren en studenten ontwikkeld. Inmiddels heb ik voor honderden jongeren in Nederland deze workshop mogen verzorgen.

 

Een workshop presenteren duurt 90 minuten en  bestaat uit 2 onderdelen:

 

1) Presentation

2) Performance 

Bij presentation werken we aan de inhoud van de presentatie: Hoe bouw je structuur? Wat is je kernboodschap? Hoe begin en eindig je je presentatie?

Bij performance kijken we naar het 'optreden'. Dat heeft alles te maken met houding, stem, oogcontact en ademhaling. Leerlingen krijgen tips- &tricks, maar gaan met name heel hard zelf aan de slag!

399,- excl. btw en reiskosten per klas

hoe

investering

workshops voor scholen