Contact

Fleur Huijs

info@fleurpresents.nl

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

educator bij Communicatiemuseum den haag

winnaar zomerondernemer 2018

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook

© 2018 by FLEUR PRESENTS

Individuele training

Bij het individuele traject gaan we in een aantal sessies kijken naar je presentatie(skills). Hoe deze sessies er precies uitzien hangt af van je vraag. Wil je samen met mij een concrete presentatie maken en voorbereiden (bijv. voor je profielwerkstuk) of wil je in het algemeen wat leren over presenteren?  
 
Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, waar we kijken naar de 2 P’s:
1. Presentation
2. Performance
 
Bij ‘Presentation’ kijken we naar de inhoud van een presentatie. Hoe zorg je voor structuur in je verhaal? Wat is een sterk begin? etc.
Bij ‘Performance’ kijken we naar wat je ‘op het podium’ moet doen. Waar laat je je handen? Wat doe je als je tekst vergeet? Moet je wel of niet heen en weer lopen? etc.
Voor mij is het belangrijk dat je niet alleen veel leert tijdens een sessie maar ook dat je plezier hebt. Ik zal niet constant aan het woord zijn, maar ik ga met je in gesprek. Door middel van leuke en leerzame opdrachten leer je niet alleen beter presenteren maar ook om meer plezier te hebben in presenteren.
 
Na een training heb je voldoende handvatten om elke presentatie weer te knallen! Je krijgt een hand-out met handige schema’s die je telkens weer kan toepassen.
Voor meer informatie en een prijsindicatie kun je mailen naar info@fleurpresents.nl