Spotlightshow dag2 BY ISABELLAVERDUYN-2.jpg

Het  Vervolgtraject

Nieuwe ronde: 2023

Op het podium staan als spreker? Dat is jouw droom.

Maar hoe word je spreker? Wat is jouw verhaal? En hoe kom je dan aan betaalde opdrachten?

In Het Vervolgtraject leer je alles om als spreker aan de slag te gaan.

 

Het vinden en samenstellen van je verhaal, krachtig spreken, je profileren als spreker, aan opdrachten komen, je tarieven bepalen, met opdrachtgevers omgaan en shinen op het podium.

Na 5 maanden ben jij helemaal klaar om als betaald spreker op het podium te staan. Misschien lukt het je zelfs al binnen die 5 maanden want deelneemsters uit de eerdere editie stonden binnen 3 maanden al op mainstage in de RAI Amsterdam!

In Het Vervolgtraject ga je  5 maanden met een kleine groep intensief aan de slag. Je hebt 3 volledige LIVE dagen op locatie en tussen de live dagen door exclusieve online 1-op-1 coaching met mij.

 

We sluiten het traject af met een fantastisch event waar jij, met alle deelnemers van Het Vervolgtraject, gaat spreken!

Dat is natuurlijk inclusief volle zaal, fotograaf (voor die foto's met microfoon), videograaf en die enorme kick van een talk geven.

Spotlightshow dag 1 BY ISABELLAVERDUYN-27_edited.jpg

"Momenteel volg ik het vervolgtraject.
Vol energie, passie, ervaring en geloof in ons, deelt Fleur haar kennis.

Haalt ze ons uit de comfort zone om die stappen te zetten die nodig zijn. Verbindt ze ons met haar netwerk.

En weet ze mij keer op keer te inspireren. Het geloof in mijzelf groter te maken.

En mij uit te dagen om te doen."

Fleur BY ISABELLA VERDUYN-30.jpg

Spreken in volle theaters?

In 3 jaar tijd ging ik van spreken in kleine zaaltjes naar spreken in volle theaterzalen. Ik weet zeker dat dat ook in minder tijd had gekund. Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen en heb daardoor heel lang maar wat aangekloot. Inmiddels weet ik wat je wél (en vooral ook wat je niet) moet doen om als spreker aan de slag te kunnen gaan.

 

Die kennis deel ik heel graag met jou.

 

In september start de nieuwe ronde van Het Vervolgtraject. In 5 maanden zet jij alle stappen die nodig zijn om spreker te worden.

Het Vervolgtraject is niet voor iedereen. En er is ook niet plek voor iedereen. Alleen vrouwelijk professionals en ondernemers die écht klaar zijn om in 2022 als spreker aan de slag te gaan komen in aanmerking.

Natuurlijk wil ik dat alle vrouwen die instappen een fantastisch resultaat behalen. Daarom voeren we eerst een matchcall. Zo kan ik beoordelen of Het Vervolgtraject voor jou geschikt zou zijn en kun jij gelijk voelen of je écht enthousiast wordt van het sprekerschap. Als ik denk dat er een match is, zie ik je heel graag verschijnen in deze groep ambitieuze sprekers-in-de-dop.

Ben jij klaar om 2022 écht als spreker aan de slag te gaan en wil je kijken of er een match is?

Boek hieronder een gratis en vrijblijvende matchcall!

schrijf je in voor de wachtlijst van het vervolgtraject