top of page

wil jij een consistente klantenstroom realiseren door je eigen podium te pakken?

Laat mij je helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren door je eigen podium te pakken en je te positioneren als expert.
Schrijf je hier in voor de GRATIS masterclass 'Positioneer jezelf als expert' op donderdag 11 februari 2021 van 20:00u tot 21:00u.
IMG_8973.HEIC

Herken jij je in het volgende?

Je neemt je steeds voor om nu écht zichtbaar te zijn maar doet het vervolgens toch niet

Je vraagt je af waarom je concurrenten wel consequent klanten binnenhalen maar jij niet

Wat je ook doet, je behaalt niet het resultaat dat je zo graag wil

Je wil impact maken en groeien maar mist de goede handvatten

Je weet dat je meer succes kunt behalen dan je nu doet

Je wil je podium wel pakken maar weet niet hoe

StudioPhylicia_Fleur_63.jpg

Wil jij ook...

Gezien worden als de #1 expert van jouw branche?

Je eigen podium pakken & gezien worden?

Impact maken met je verhaal & anderen inspireren?

Werken met je droomklanten?

Meer omzet, meer vrijheid en meer plezier beleven aan je werk?

Van jezelf een krachtig merk maken zodat je onweerstaanbaar wordt voor je droomklanten?

StudioPhylicia_FleurPresents_prev_3.jpg

Na de masterclass weet jij...

fleurhuijs.HEIC

Hoe een expertstatus voor een constante klantenstroom zorgt

 

Hoe jij in 4 stappen gezien wordt als expert

Hoe jij je podium kunt pakken

Welke elementen een expert bevat

Welke 3 dingen je vandaag nog kunt doen om te bouwen aan je expertstatus

Wil jij leren hoe je jezelf positioneert als expert en hoe je je podium pakt met als resultaat een consistente stroom aan klanten?
Schrijf je hier in voor de GRATIS masterclass 'Positioneer jezelf als expert' op donderdag 11 februari 2021 van 20:00 u tot 21:00 u
StudioPhylicia__FleurPresents_99.jpg

GRATIS masterclass:

schrijf je nu in!

Foto Alida wit.JPG

Alida Cyrus

 Sportondernemer

Ik heb Fleur leren kennen als een energieke, bevlogen spreker. Je blijft bij presentatie van Fleur van het begin tot het einde geboeid naar haar luisteren. Ze weet als geen ander in zeer korte tijd contact te maken met haar publiek. Daarnaast zorgt ze door haar open en belangstellende houding ervoor dat iedere individuele deelnemers tot zijn/haar recht komt.

Ik vind het helemaal geweldig om te zien dat Fleur in staat is om tijdens haar workshop een interactieve werkvorm in te zetten. Hierdoor worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om te oefenen met de aangereikte lesstof. Door de workshops van Fleur is het voor iedereen mogelijk om goed te leren presenteren.

babette te winkel.jpeg

Babette te Winkel

Trainer & coach

De presentatie van Fleur Huijs heeft veel indruk gemaakt. Haar manier van vertellen is authentiek en boeiend. De combinatie tussen het praktische verhaal over ondernemerschap en het persoonlijke dat zij inbrengt, maakt dat haar verhaal over ondernemerschap echt inspireert.

 

Ik ben naar aanleiding van haar presentatie zelf ook weer aan de slag gegaan met werken aan mijn bedrijf en dat heeft al weer nieuwe dingen opgeleverd. En Fleur: dank je wel dat je zoveel aandacht gaf aan de individuele vragen van de mensen uit ons netwerk!

Maria-6-684x1024.jpg

Maria Schoenmakers

Empowerment coach

Fleur heeft de groep van 30 vrouwen in hele korte tijd heel veel praktische en handige tips gegeven die direct toe te passen zijn. Het was heel inspirerend en motiverend en op een persoonlijke manier gebracht. Ik heb heel veel uit deze sessie gehaald. Ik heb een van haar tips toegepast en in één keer werd ik vermeld op de site van Eva Jinek. Dat was nooit gelukt zonder de tips van Fleur. 

Fleur snapt heel goed waar ambitieuze vrouwen mee zitten.

Ervaringen van andere vrouwelijke ondernemers

Ja! Ik wil die ervaring ook en schrijf me in voor de gratis masterclass!

IMG_8970.HEIC

Toen ik begon met ondernemen had ik één ding helder: ik wilde van Fleur Presents een booming business maken. Hoe ik dat ging doen? Door mijn podium te pakken en er voor te zorgen dat niemand meer om mij heen kon. Ik positioneerde mezelf als expert. Dat werkte.

 

Binnen twee jaar trainde ik meer dan 1000 mensen, schoof ik aan bij verschillende talkshows (oa DWDD), was ik te gast in podcasts (oa 3FM) en werd ik veelvuldig geïnterviewd (oa door RTLnieuws, Jinek en Trouw). 

Presenteren is mijn grote passie. Hoe meer mensen in een zaal, hoe beter. Op mijn 15e presenteerde ik voor een zaal van 400 man. Die kick die ik daarvan kreeg is nooit meer weggegaan. 

Om anderen ook de kunst van het spreken te leren volgde ik een opleiding tot Gecertifeerd Professioneel Presentatiecoach en volgde ik de verdiepende leergangen storytelling, cameracoaching, stem- &lichaamsbewustzijn, groepen trainen en dagvoorzitterschap. Dat gecombineerd met alle ervaring die ik inmiddels op het podium en als coach heb opgedaan, maakt dat ik wéét wat ervoor nodig is om als vrouwelijke ondernemer compleet je podium te pakken.

over mij

Ja! Ik wil die ervaring ook en schrijf me in voor de gratis masterclass!

bottom of page