top of page
StudioPhylicia_Fleur_100.jpg

in het kort

1. Startte in 2018, als eerste in Nederland, met presentatietrainingen voor jongeren
2. Enthousiast, inspirerend en motiverend. 
3. Groot fan van dansen, koken en LinkedIn. 

biografie

Geboren in Venlo, verhuisd naar Nijmegen, door naar Utrecht en nu woonachtig in 's-Hertogenbosch. Na het voltooien van het gymnasium aan het Valuascollege in Venlo, studeerde ik rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en Franse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Utrecht. 
Fleur BY ISABELLA VERDUYN-24.jpg

start fleur presents

In 2018 nam ik deel aan een ondernemersproject voor jongeren.  Tijdens dat project viel het me op dat alle jongeren moeite hadden met presenteren. "Hè, hoe kan dat nou?" vroeg ik. Ik zat hier met een hele groep ambitieuze jonge ondernemers en ook zij hadden moeite met spreken. Niemand bleek ooit les in presenteren te hebben gehad.
Dat is raar, toch? Spreken is iets wat je je hele leven zal moeten doen. Maar om het goed te kunnen, moet je natuurlijk wel leren hoe dat moet. Ik besloot een presentatietrainingsbureau voor jongeren op te zetten: Fleur Presents. 
Inmiddels heb ik al meer dan duizend mensen geholpen. Ik krijg tegenwoordig niet alleen meer aanvragen van scholen, maar ook van ondernemers, professionals en directieleden. Zo werd Fleur Presents steeds meer uitgebreid en is het tegenwoordig een bureau waar iédereen kan leren spreken: jong en oud. 
Fleur BY ISABELLA VERDUYN-21.jpg

Spreker

Als ik ergens energie van krijg dan is het wel spreken. Of ik nu op het podium sta als dagvoorzitter, als presentatiecoach of als spreker bij het geven van mijn eigen lezing: ik word enthousiast en voel me intens gelukkig. Ik gun het anderen om dat zelfde gevoel te ervaren. Daarom besloot ik in 2019 de opleiding tot Gecertificeerd Presentatiecoach te volgen. Ik besloot me nog meer te verdiepen in het vak en voltooide meerdere masterclasses, las tientallen boeken en mocht al meer dan 1000 Nederlanders helpen met leren presenteren.
  • Storytelling

  • Cameracoaching

  • Stem- & lichaamsbewustzijn

  • Groepstraining

presentatiecoachcertificaat_edited.jpg
Voltooide verdiepingen:
veelbelovendevijftien.jpeg

veelbelovende vijftien

Ik werd in 2019 uit +30.000 studenten van de Universiteit van Utrecht verkozen tot 
één van de Veelbelovende Vijftien: de meest veelbelovende studenten van Utrecht
rigapitchwedstrijd.jpg

Riga

In april 2019 vloog ik naar Riga om Nederland te vertegenwoordigen op een ondernemerscongres voor jongeren. Ik nam deel aan het onderdeel 'pitchen' en werd 2e van de 500 studenten uit 14 verschillende landen. 
riga.jpeg
bottom of page