top of page
Foto Alida wit.JPG

Alida Vreden-Cyrus

Ik heb Fleur leren kennen als een energieke, bevlogen spreker. Je blijft bij presentatie van Fleur van het begin tot het einde geboeid naar haar luisteren. Ze weet als geen ander in zeer korte tijd contact te maken met haar publiek. Daarnaast zorgt ze door haar open en belangstellende houding ervoor dat iedere individuele deelnemers tot zijn/haar recht komt.

Ik vind het helemaal geweldig om te zien dat Fleur in staat is om tijdens haar workshop een interactieve werkvorm in te zetten. Hierdoor worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om te oefenen met de aangereikte lesstof. Door de workshops van Fleur is het voor iedereen mogelijk om goed te leren presenteren.

 

Ik heb Fleur meerdere keren voor het project ZomerOndernemer Rotterdam, Dordrecht en het project SportOndernemer Rotterdam ingezet.

 

Alida Vreden-Cyrus

Owner Cyrus Company, Regiocoördinator ZomerOndernemer Rotterdam en Dordrecht

WAT ANDEREN ZEGGEN

Jerry verhoeff

Fleur Huijs is een pittige en gedreven jonge ondernemer met haar eigen verhaal. Haar presentatie die ze recent heeft gegeven aan de studenten van Kompassie, was vanuit haar hart, vol passie en gedrevenheid. De openheid en het gemak waarmee ze haar verhaal vertelt, dat is ze gewoon zelf! Fleur dus, waar je niet omheen kan!

 

Eigenlijk heel eenvoudig: denk groot, stel je doel, wees creatief en laat je niet afleiden. Om op mijn leeftijd iemand te ontmoeten van 20 jaar met vergelijkbare levenservaring, doelgerichtheid en passie, is bijzonder!

Jerry Verhoeff (Trainer en coach Projectkompassie)

jerryverhoeff.jpeg
babette te winkel.jpeg

De presentatie van Fleur Huijs heeft veel indruk gemaakt op onze studenten én (young)professionals. Haar manier van vertellen is authentiek en boeiend. De combinatie tussen het praktische verhaal over ondernemerschap en het persoonlijke dat zij inbrengt, maakt dat haar verhaal over ondernemerschap echt inspireert.

 

Ik ben naar aanleiding van haar presentatie zelf ook weer aan de slag gegaan met werken aan mijn bedrijf en dat heeft al weer nieuwe dingen opgeleverd. En Fleur: dank je wel dat je zoveel aandacht gaf aan de individuele vragen van de mensen uit ons netwerk!

Babette te Winkel (Trainer en coach young professionals)

Babette

te winkel

"Fleur was bij ons bekend als jonge ambitieuze ondernemer, gast bij o.a. het tv programma De Wereld Draait Door en heeft ambities om de eerste vrouwelijke minister-president te worden. De verwachtingen die dat alles met zich meebrengt, heeft Fleur heel erg goed waargemaakt.

 

Een vlotte presentatie. Een goed verhaal met een duidelijke lijn over haar verleden, haar drive en haar ambities. Een boeiend betoog waarin humor niet ontbreekt. De toehoorders worden op speelse wijze betrokken doordat Fleur hen vragen stelt, aan het denken zet of om een mening vraagt. Fleur vertelt niet slechts een eigen levensverhaal om haar drive te motiveren. Ze stelt op een positief kritische wijze ook maatschappelijke aspecten aan de kaak.

 

Een presentatie die boeiend was, een presentatie waar de passie van af spetterde, geen moment verveelde, aanleiding gaf tot het stellen van vragen en betrokkenheid. (..) Knap en bewonderenswaardig!"

Peter van Eijk 

(Voorzitter VVD Venlo en Voorzitter College van Bestuur Stichting Fortior)

peter_van_eijkpf.jpeg

peter

van eijk

boukjevdven.jpeg

Zet Fleur Huijs in een groep enthousiaste jongeren die ondernemer willen worden. Als Fleur begint praten over hoe haar avontuur als ondernemer is begonnen. Dan wordt het stil, iedereen luistert en is geboeid door haar verhaal. Fleur weet met haar enthousiasme, ervaring, tips en trucs handvatten mee te geven.

 

Ze is praktisch ingesteld en weet beleving en herkenning te creëren bij de deelnemers. Daar blijft het niet bij: ze triggerd deelnemers na te denken over zichzelf en verbeterpunten toe te passen. Aan het einde van haar verhaal ga je dat gene wat voor jouw belangrijk is in je presentatie, pitch en of boodschap gelijk toepassen.

 

Zet Fleur voor een groep jongeren, ondernemers of andere geïnteresseerde neer. Je weet je zeker te verzekeren voor een verhaal vol enthousiasme, ervaring en de wil om in actie te komen.

           

Boukje van de ven

Boukje van de Ven (Verbinder bij Gemeente Dordrecht)

Fleur Huijs brengt een brok aan energie, passie en visie mee in haar presentaties. Ze weet de toehoorders goed te bereiken en in actie te krijgen en laat een verhaal achter wat inspireert en zowel tot denken als tot doen aanzet.

 

Haar bijdrage aan de ontwikkeling van ZomerOndernemer Achterhoek, FoodValley en Stedendriehoek 2019 is goed merkbaar geweest en vraagt naar meer.

 

Later kunnen de ruim 50 jonge ondernemers misschien wel zeggen dat ze van de eerste vrouwelijke premier van Nederland een mooie workshop hebben gehad.​

Ivar van Asten (Directeur Essential Together)

ivarvanasten.jpeg

ivar

van asten

virginajobse.jpeg

Virgina jobse

Vandaag was Fleur Huijs te gast bij ZomerOndernemer in Dordrecht om een workshop presenteren & pitchen te verzorgen aan 25 jongeren in de leeftijd van 13 t/m 26 jaar. Voor de jongeren een mooi cadeautje, na drie dagen bezig te zijn geweest met het opzetten van hun bedrijfsplan.

 

Je was een inspiratie voor de jongeren Fleur!

Virginia Jobse-Bodenstaff (Trainer Zomerondernemer)

harry van zandvoort

Docent geschiedenis op het Niftarlake college

Fleur heeft de leerlingen van mavo 2 van het Niftarlake College een uitstekende workshop presenteren gegeven. Met natuurlijk gezag stond zij voor de groep. Dit resulteerde in een leerzame middag waarin de leerlingen door middel van uitleg en korte oefeningen goede handvatten hebben gekregen om in de klas een presentatie voor het 'echie' te geven.

karin meesters

Docent basisonderwijs

Afgelopen donderdag op een onderwijs-symposium een korte versie van de presentatie-cursus van Fleur gehad, en dat was top! Veel opgestoken, het was ook gewoon heel leuk, waardoor presenteren een stuk minder eng voelt! Aanrader wat mij betreft!

rosemarije feteris

Docent Businesscollege

FleurPresents heeft haar kwaliteiten als workshopleider laten zien.

Zij heeft onze leerlingen van de Business School getraind in het geven van presentaties.

Tevens heeft zij over haar ervaringen van jonge ondernemer verteld. 

Het lukt haar goed om de groep mee te krijgen in haar ervaringen en hen uit te dagen mee te doen met de oefeningen.

Fleur, bedankt! Een zeer mooie leerzame en praktische workshop.

mirte von morgen

Student Pabo

Fleur, een jonge enthousiaste dame die haar beroep uitoefent met veel plezier. Als zij presenteert straalt ze. Een echte aanrader, met veel goede presenteer tips. Ik heb er veel van geleerd!

bottom of page