Waarom een dagvoorzitter?

Waarom zou je een dagvoorzitter huren voor je event?  Een dagvoorzitter bewaakt de tijd, structureert gesprekken en kondigt sprekers aan. Onderschat de kracht van een goede dagvoorzitter niet! Dagvoorzitterschap is een vak. De goede vragen stellen aan het publiek óf juist aan de spreker, zorgen voor interactie en humor in de dag brengen kan er voor zorgen dat het event staat of valt. 

hoe ga ik te werk?

Bij een aanvraag neem ik contact op met de organisatie. We bespreken uitgebreid waar de behoeftes liggen en hoe het event in elkaar zit. Daarnaast zorg ik dat ik alle sprekers van het event van te voren spreek. Op basis van deze informatie schrijf ik de teksten. Ik ben altijd ruim op tijd aanwezig op het event en blijf achteraf nog even om het publiek na te praten over het event. 

Waarom

Fleur?

Wat ik vaak hoor is dat ik enthousiast, energiek en bevlogen ben. Daarnaast betrek ik het publiek bij de presentaties. Ik loop door de zaal en stel maar al te graag vragen als iets onduidelijk is. Want als ik iets niet snap, dan is er een grote kans dat er nog meer mensen in de zaal zitten die het (nog) niet snappen. En dat zou zonde zijn, toch? 
Lees vooral de testimonials  en neem contact op om te kijken of we een match zijn!
Contact

Fleur Huijs

info@fleurpresents.nl

Hinthamerstraat 207

5211 MN, 's-Hertogenbosch

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Instagram - fleur_presents
  • LinkedIn - Fleur _Huijs
  • Facebook

winnaar zomerondernemer 2018

educator bij Beeld & geluid den haag / hilversum

© 2018 by FLEUR PRESENTS