Contact

Fleur Huijs

info@fleurpresents.nl

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

educator bij Communicatiemuseum den haag

winnaar zomerondernemer 2018

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook

© 2018 by FLEUR PRESENTS

BEKEND VAN O.A.:

FLEUR PRESENTS verscheen onder  andere bij 3FM Tussenuur , RTL Nieuws, NOS en Trouw

SPREKER, DAGVOORZITTER, PRESENTATOR & PRESENTATIETRAINER

OVER

Fleur Huijs

Ik kan mijn eerste presentatie, of zoals ik het toen noemde, een spreekbeurt, nog heel goed herinneren. De nacht ervoor kon ik amper slapen en bedacht ik allerlei doemscenario's. En wat bleek? Dat was helemaal nergens voor nodig geweest! Presenteren was helemaal zo erg nog niet.

Hoe ouder ik werd, hoe vaker ik moest presenteren. En hoe meer ik het deed, hoe beter ik er in werd. Ik ontwikkelde mijn eigen methode en visie om bij elke presentatie weer te knallen. Inmiddels sta ik het liefst elke dag op een podium en is het mijn missie om iedereen - van directeuren tot scholieren - beter en met plezier te leren spreken!

 

diensten

spreker

Dagvoorzitter

Waar ik onwijs veel energie van krijg is spreken voor (grote) groepen. Voor 100 of 1000 man, gelukkiger kun je mij niet maken. Ik heb het afgelopen jaar voor honderden mensen gesproken en te boeken als spreker over o.a.:

- Presenteren

- Storytelling

- (Jong) Ondernemerschap

- Mijn ambitie om de eerste vrouwelijke Minister-President van Nederland te worden

PRESENTATOR

Als dagvoorzitter zorg ik er voor dat uw event niet snel vergeten wordt!

Ik verbind de programma onderdelen met elkaar en kondig sprekers aan. Daarnaast begeleid gesprekken, zorg dat er niet teveel van de  rode lijn wordt afgeweken, betrek het publiek erbij, zorg voor actie en spontaniteit terwijl ik het concept bewaak.

Workshops presenteren voor

- Studenten & 

  scholieren

- Ondernemers

- professionals

PRESENTAtietrainer

Naast het geven van lezingen als spreker, krijg ik ook veel energie van presenteren. Ik heb verschillende (online) TV-formats gepresenteerd en ben in meerdere talkshows te gast geweest. Ik ben daarom ook te boeken als presentator voor TV-shows of Youtube-series. 

Sinds 2019 ben ik officieel gecertificeerd Presentatiecoach. Daarnaast heb ik masterclasses gevolgd in Cameracoaching, Storytelling, Stem- &lichaamsbewustzijn en Groepstrainer.  Met veel plezier train ik groepen, klassen en individuele sprekers.
Meer informatie over een workshop presenteren? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op!

Wat anderen zeggen:

Zet Fleur Huijs in een groep enthousiaste jongeren die ondernemer willen worden. Als Fleur begint praten over hoe haar avontuur als ondernemer is begonnen. Dan wordt het stil, iedereen luistert en is geboeid door haar verhaal. Fleur weet met haar enthousiasme, ervaring, tips en trucs handvatten mee te geven.

 

Ze is praktisch ingesteld en weet beleving en herkenning te creëren bij de deelnemers. Daar blijft het niet bij: ze triggerd deelnemers na te denken over zichzelf en verbeterpunten toe te passen. Aan het einde van haar verhaal ga je dat gene wat voor jouw belangrijk is in je presentatie, pitch en of boodschap gelijk toepassen.

 

Zet Fleur voor een groep jongeren, ondernemers of andere geïnteresseerde neer. Je weet je zeker te verzekeren voor een verhaal vol enthousiasme, ervaring en de wil om in actie te komen.

           

Boukje van de Ven (Verbinder bij Gemeente Dordrecht)

 

Goed verhaal

lekker kort

 
comm